Koronaan liittyvät ohjeet teatterissa kävijöille

Yleistä

Syksyn näytelmään olemme väljentäneet katsomoa ja pyrimme muutenkin kaikin tavoin tekemään teatterielämyksestä turvallisen ja mukavan. Tässä siis ohjeita teatteriin tulijoille. 

Tärkeintä on, että tulet teatteriin vain täysin terveenä. Teatterisaliin pääsee hyvissä ajoin ennen näytöstä. Eteisen naulakot eivät ole käytössä. Salissa oleva henkilökunta järjestää paikat valmiiksi varausten perusteella ja ohjaa katsojat saliin istumaan seurueittain. Pyrimme laittamaan seurueiden väliin mahdollisimman paljon tilaa. Emme kuitenkaan pysty takaamaan 1-2m turvaetäisyyttä.

Väliaikatarjoilua ei ole, joten näytöksissä on lyhennetty väliaika. Vältä turhaa liikkumista ja salista poistumista myös väliajalla. 

Kasvomaskit

Henkilökuntamme käyttää asiakaspalvelussa suusuojusta tai visiiriä. Niiden käyttö on suositeltua myös katsojille. Maskeja on tarjolla eteisaulassa. Pidäthän huolen että yskit hihaan tai nenäliinaan. 

 

Turvavälit ja jonotus

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Huomioithan turvavälin (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa. Näytöksissä ei ole väliaikatarjoilua eikä salista poistumista suositella. Voit ottaa oman juomapullon mukaan saliin. Näytöksissä on lyhennetty väliaika.  

 

Käsihygienia ja tilojen siisteys

Käsidesiä on saatavilla teatterissamme useissa pisteissä. Käytäthän sitä. Käsien peseminen onnistuu WC-tiloissa. Olemme lisäksi tehostaneet siivousta. 

 

Lippujen ostaminen ja varaus

Liput ennakkoon ainoastaan www.digilippu.fi. Lippuvaraukset puhelimitse KE ja PE klo 17- 19 sekä SU kello 13-15 numerosta 040-8304644. Teatterilla ainoastaan korttimaksu, emme ota vastaan käteistä rahaa. Suosittelemme lähimaksua. 

Esitykseen saapuminen

Henkilökuntamme on sinua aulassa vastassa. Liput tarkistetaan ovella ja seurueet ohjataan omille paikoilleen. Samaa seuruetta olevat voivat istua yhdessä. Älä mene omin päin saliin vaan odota ohjeita henkilökunnaltamme. Ulkovaatteet voi ottaa saliin mukaan tai jättää autoon. Pyydämme välttämään tarpeetonta liikkumista teatterissa.

Väliaika 

Näytöksissä on lyhennetty väliaika eikä salista poistumista suositella sen aikana. Mikäli poistut salista, pidä huolta turvaväleistä sekä hygieniasta. Väliaikatarjoilua ei ole saatavilla, mutta vettä on tarjolla. Voit ottaa saliin mukaan omat eväät. 

Esityksen päätyttyä

Kun esitys päättyy, älä rynni ovelle jonottamaan, vaan istu rauhassa paikoillasi. Salin henkilökunta ohjaa katsojat ryhmittäin ulos, näin pystymme huolehtimaan turvaväleistä myös esityksen päätyttyä.