Ajankohtaista

Yhteislaulukiertue starttaa 4.8 Kymin huvilalta!

Perinteinen yhteislaulukiertue starttaa 4.8 Kymin huvilalta ja huipentuu 4.9 Anjalankosken teatterille. Tilaisuudet ovat pääosin ulkoilmatilaisuuksia ja niissä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia. Siksipä onkin mahdollista että ohjelmaan voi tulla muutoksia. Seuraa siis Anjalankosken teatterin somea sekä nettisivuja. Olemme uudistaneet lauluvihkon, joten paljon uutta laulettavaa on luvassa. Unohtamatta vanhoja suosikkeja! Iloiset pojat rytmittävät laulantaa  Arto Karnaatun johdolla!  Kiertue kattaa ainakin seuraavat paikat: 

Kevään näytelmä Juurihoito siirtyy syyskuulle

Anjalankosken teatteri on päättänyt siirtää kevään näytelmän syyskuulle. Uudet esitysajat julkaistaan myöhemmin. Olemme yhteydessä kaikkiin lipun varanneeseen tai ostaneeseen henkilökohtaisesti. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa. 

 

Seuraava näytelmämme Miika Nousiaisen kirjaan perustuva Juurihoito. Sen on dramatisoinut Aleksis Meaney. Ohjaajana toimii Kimmo Lavaste.

JUURIHOITOA PUUDUTTAMATTA - SIIS HAUSKASTI

Syksyn näytelmä: Tangoon tarvitaan kaksi

Anjalankosken teatterin syksyn näytelmä on Sari Niinikosken kirjoittama Tangoon tarvitaan kaksi, ohjaus Markku Kekki. Ensi-ilta perjantaina 25.10.2019 klo 19.00.

Tangomusiikilla ja -lauluilla hienosti täydennetty näytelmä Tangoon tarvitaan kaksi kertoo elämänmakuisesti 1940-luvusta, sodasta ja sen jälkeisestä ajasta. Ajan vaikutuksista tavallisen ihmisen arkeen; täynnä väkeviä ristiriitoja, suruja ja iloja, elämän sykettä ja lopulta nöyrtymistä keskeneräisyyteen. Mukana monia rakastettuja tangoja aina tutuista vähemmän kuultuihin

Sivut