Kevään näytelmä Juurihoito siirtyy syyskuulle

Anjalankosken teatteri on päättänyt siirtää kevään näytelmän syyskuulle. Uudet esitysajat julkaistaan myöhemmin. Olemme yhteydessä kaikkiin lipun varanneeseen tai ostaneeseen henkilökohtaisesti. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa. 

 

Seuraava näytelmämme Miika Nousiaisen kirjaan perustuva Juurihoito. Sen on dramatisoinut Aleksis Meaney. Ohjaajana toimii Kimmo Lavaste.

JUURIHOITOA PUUDUTTAMATTA - SIIS HAUSKASTI

Hammaslääkäri Esko Kirnuvaara:  ”Elämässä on kolme suurta kysymystä. Kuka olet? Minne menet? Ja puudutetaanko? ”  Juurihoito-näytelmä saa virityksensä juuri tämän tyylisistä rinnastuksista. Merkittäviä kysymyksiä heitellään vallattomasti ja niihin vastaillaan kieli poskessa. Miika Nousiainen on tällä hetkellä hyvin suosittu kirjailija ja mediajulkkis. Hänen kaikki romaaninsa on sovitettu menestysnäytelmiksi. Juurihoidossakaksi hyvin erityyppistä veljestä lähtee etsimään kadonnutta isäänsä. Etsimismatka vie heidät ensiksi Pohjois-Karjalaan, mutta yllättäen matka jatkuukin Ruotsiin, Thaimaahan ja Australiaan. Omat sukujuuret selviävät vähitellen ja samalla veljekset löytävät itsestään uusia puolia. He havaitsevat, että oikein huonoksi mieheksi heidän isänsä onkin oikein hyvä mies.